Dirndl tiroler jurk Bruin Hart

Bruine dirndl tiroler jurk Oktoberfest met suede look. Voorkant kan iets aangetrokken worden met het witte lintje. Leuke prijs /kwaliteit verhouding. We verkopen ook bijpassende accessoires.

€21,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Letitia

Dit leuke zwart met rode dirndl jurkje met details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€44,99
Beschikbaar
Funky Party Blouse Neon Oranje

Deze neon oranje party blouse is perfect voor een dico fever feestje.

€18,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Steffi

Dit leuke blauw met wit geruite dirndl jurkje met rode details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€38,50
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Heidi

Dit leuke dirndl jurkje met rode hartjes is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Sweetie

Dit leuke zacht roze dirndl jurkje met gele details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Camel

Dit leuke camel kleurige dirndl jurkje met details is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€21,99
Beschikbaar
Dirndl Tiroler Jurkje Heart

Dit leuke roze dirndl jurkje is perfect voor een Tiroler feestje. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor het Oktoberfest.

€21,99
Beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Rood/Zwart

Leuk rood/zwart dirndl jurkje voor het Oktoberfest. Combineer het jurkje met leuke accessoires en je bent klaar voor hét bier feest van het jaar.

€37,50
Beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Blauw/Bruin

Dirndl Eva blauw/bruin Tiroler Jurkje (kort jurkje). Leuke sexy outfit voor een Oktoberfest feestje. Maak je look compleet met bijpassende accessoires.

€37,50
Niet beschikbaar
Oktoberfest cutie tiroler jurkje

Oktoberfest cutie tiroler jurkje dirndl. Zwart wit roze jurkje met sexy decolleté. Dit jurkje valt iets langer. We verkopen ook leuke bijpassende accessoires als kousen, hoedjes en nog veel meer.

€39,99
Beschikbaar
Dirndl Eva Tiroler Jurkje - Roze/Bruin

Dirndl Eva roze bruin Tiroler Jurkje (kort jurkje). Leuke sexy outfit voor een Oktoberfest feestje. We verkopen ook leuke bijpassende accessoires als kousen, hoedjes en nog veel meer.

€37,50
Niet beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    GRATIS VERZENDING vanaf €49,- Verbergen