IJsprinses Kostuum - Meisjes

Dit prachtige ijsprinsessen jurkje is perfect voor een themafeestje of Carnaval. Combineer het jurkje met mooie pruik en een paar schoentjes en je bent klaar voor jouw feestje. Ook leuk voor in de verkleedkist thuis of op school.

€15,25
Beschikbaar
Koninginnen Kostuum - Meisjes

Heb je altijd al eens een Koningin willen zijn= Met dit prachtige Koninginnen kostuum ben je in één keer klaar voor jouw feestje.

€8,80
Beschikbaar
Zeemeermin Kostuum - Meisjes

Met dit prachtige complete zeemeerminnen kostuum ben je in één keer klaar voor jouw feestje. Ok leuk voor in de verkleedkist thuis of op school.

€16,45
Beschikbaar
Superhero Girl Kostuum - Meisjes

Met dit Superhero Girl kostuum ben je in één keer klaar voor jouw feestje. Dit kostuum bestaat uit het rokje met shirt en cape.

€18,40
Beschikbaar
Pippi Kostuum - Meisjes

Dit leuke Pippi jurkje is perfect voor een themafeestje of Carnaval. Combineer het jurkje met een leuke pruik en bijpassende maillot en je bent klaar voor jouw feestje.

€11,40
Beschikbaar
Sneeuwwitje Kostuum - Meisjes

Dit leuke sneeuwwitje jurk is perfect voor een themafeestje of Carnaval.

€15,25
Beschikbaar
Verpleegster Kostuum - Meisjes

Dit leuke verpleegster jurkje is perfect voor een themafeestje of Carnaval.

€15,25
Beschikbaar
Loodgieter Jurkje Groen - Meisjes

Dit leuke loodgieter jurkje inclusief shirt en pet, bekend van Super Mario, is perfect voor een themafeestje of Carnaval. Combineer het jurkje met een paar stoere boots en je bent klaar voor jouw feestje.

€16,45
Beschikbaar
Lederhose Johann Lang - Donkerbruin

Deze donkerbruine lederhose is perfect voor het Oktoberfest. Combineer met een rood of groen geruit overhemd en een tirolen hoedje en je bent klaar om te feesten tijdens hét bier feest van het jaar.

€26,99
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen