Lopende Dieren Ballonnen Walking Balloons

Super leuke gadget. Vul de ballon met helium en met behulp van gewichtjes in de voeten blijven de dieren op de grond staan. Als u zachtjes aan het bijgeleverde lintje trekt lopen de walking balloons lopende wandelende dieren ballonnen met u mee. Kinderen én volwassenen zijn er gek op! Leuk voor verjaardagsfeesten, themafeesten, carnaval of gewoon om iemand te verrassen of op te vrolijken. Wij verkopen ook wegwerp helium cilinders om deze lopende ballonnen walking balloons voor u te vullen. De helium ballonnen sluiten automatisch af dus u hoeft niet te knopen en het ballonnenlint wordt er ook bijgeleverd. U hoeft de lopende ballon alleen nog te vullen met helium en de pret kan beginnen.

Lopende Schildpad Walking Helium Folieballon

Lopende Schildpad Dierentuin Dier Helium Folieballon. Deze ballon is: 55cm x 30cm. Leuke Walking Balloons! Kinderen zijn er helemaal weg van!

€4,95 €6,95
Niet beschikbaar
Lopende Terrier Helium Walking Folieballon

Lopend Huisdier Terrier Hond Helium Folieballon - Leuke Walking Balloons! Kinderen zijn er helemaal weg van en Volwassenen trouwens ook.

€4,95 €6,95
Beschikbaar
T-Rex Dinosaurus Lopend Helium Folieballon

T-Rex Dinosaurus Lopend Dier Helium Walking Folieballon- De ballon is: 81cm (31") x 27cm (10"). Leuke Walking Balloons! Kinderen zijn er helemaal weg van!

€6,95
Beschikbaar
Lopende Golden Retriever Helium Folieballon

Lief lopend Huisdier Helium Walking Folieballon- Golden Retriever - De ballon is: 61cm (24") x 28cm (11"). Leuke Walking Balloons! Kinderen zijn er helemaal weg van!!

€4,95 €6,95
Beschikbaar