Wapens en Gereedschap

Maak je kostuum/karakter compleet met onze collectie wapens en gereedschap. Denk hierbij bv aan een zwaard bij Zorro, een mes bij een Piraat, een hamer bij een Bouwvakker en ga zo nog maar even door.

Horror tiara met waterpomptang in hoofd

Horror tiara met waterpomptang in hoofd met nepbloed sporen. Zet de tiara op je hoofd en het lijkt net of de schaar in je hoofd zit. Combineer met een van onze horror schmink setjes en nepwonden en jouw horror look is compleet.

€3,95
Beschikbaar
Horror tiara met vleesmes in hoofd

Horror tiara met vleesmes in hoofd en sporen van nepbloed. Zet de tiara op je hoofd en het lijkt net of het vleesmes in je hoofd zit. Combineer met een van onze horror schmink setjes en nepwonden en jouw horror look is compleet.

€3,95
Beschikbaar
Horror Tiara met schaar in hoofd

Horror Tiara met schaar in hoofd met nepbloed sporen. Zet de tiara op je hoofd en het lijkt net of de schaar in je hoofd zit. Combineer met een van onze horror schmink setjes en nepwonden en jouw horror look is compleet.

€3,95
Beschikbaar
Kogelketting Leger 150cm

Leuke Kogelketting Leger Army accessoire 150cm lang met ongeveer 96 kogels.

€5,95 €8,95
Beschikbaar
XXL Opblaasbare Handboeien

Mega grote opblaasbare handboeien XXL met de leuke tekst. De handboeien zijn 130x55cm. Leuk voor een vrijgezellenfeest, meiden avond uit, carnaval of een leuk festival. Vang die leukerd en laat nooit meer los.

€4,75
Beschikbaar