Stropdassen, Strikjes en Bretels

Wij verkopen te gekke stropdassen, strikjes en bretels, met en zonder pailletten, met en zonder LED verlichting en in diverse leuke kleuren. Maak jouw kostuum af met één van onze accessoires.

Strikje Metallic Zwart

Mooi zwarte metallic strikje voor een themafeestje

€2,50
Beschikbaar
Fuchsia Strikje met LED Lichtjes

Leuke aankleding voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, disco party De Toppers en nog veel meer. Mooie Fuchsia strik met pailletten en LED Knipperlichtjes (die aan en uit kunnen).

€4,95
Beschikbaar
Strikje Glitter Rood met LED Lichtjes

Feestelijke rode vlinderstrik met reflecterende pailletten en LED verlichting in verschillende kleuren.
Deze rode strik geeft een feestelijk kleur accent aan je kleding. Zo verander je je normale outfit in een feestoutfit! Leuk voor vrijgezellenfeesten,

€4,75
Beschikbaar
Vlinderstrik met pailletten

Vlinderstrik met pailletten verkrijgbaar in goud, zilver, rood en zwart. Het strikje zit op een elastieken band. Leuk voor de feestdagen of een chic feest.

€4,95
Niet beschikbaar
Stropdas met gouden pailletten

Stropdas met gouden pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Stropdas met zilveren pailletten

Stropdas met zilveren pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Zwarte stropdas met pailletten

Zwarte stropdas met pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Stropdas Metallic Zwart

Mooie zwarte metallic stropdas voor een themafeestje

€4,50
Beschikbaar
Stropdas Oktoberfest

Leuke Oktoberfest Stropdas

€2,75
Beschikbaar
Witte stropdas met pailletten

Witte stropdas met pailletten 40cm aan elastische band. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Pailletten Stropdas Rood - LED

Leuke rode stropdas met glitter en LED lichtjes. Perfect voor een themafeestje.

€5,99
Beschikbaar
Zwarte dunne glimmende stropdas

Zwarte dunne glimmende stropdas. Staat super chique. De stropdas is 50cm en zit aan een elastische band. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€4,99
Beschikbaar
Groene kerstboom stropdas met LED

Groene kerstboom stropdas met groene pailletten en kerstballen met LED lichtjes die aan en uit kunnen.We verkopen nog veel meer leuke grappige kerst mutsen en accessoires.

€8,95
Beschikbaar
Bretels Regenboog Panter Unisex

Te gekke bretels voor hem en haar.

€3,75
Beschikbaar
Bretels Neon Roze met Lichtjes

Kleurige neon roze bretels met LED verlichting. Deze roze bretels zijn opvallend en toch erg trendy op elk feestje, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of carnaval. De lampjes hebben 3 verschillende standen (en kunnen natuurlijk ook gewoon uitgezet w...

€8,95
Beschikbaar
Neon Oranje Bretels

Deze geweldige neon oranje bretels kunnen door iedereen gedragen worden. Jong en oud! Super leuk voor Koningsdag of als de Oranje leeuwen/leeuwinnen spelen. Support Nederland in stijl!

€5,95 €7,95
Beschikbaar
Bretels Basic Zwart

Zwarte bretels. Voor hem en haar. Leuk voor de feestdagen of een ander glitter en glamour feest.

€3,50
Beschikbaar
Oktoberfest Bretels LED

Blauwe Witte Oktoberfest Bretels Suspenders met LED. Leuk voor HET bierfeest van het jaar. We verkopen ze ook met lichtjes. Alles snel in huis.

€9,99
Beschikbaar
Rode kerst bretels rendier print

Rode kerst bretels rendier print. Leuke bretels voor kerst. Geef je kleding een feestelijke touch. We verkopen nog veel meer leuke grappige kerst mutsen en accessoires.

€4,95
Beschikbaar
Bretels Kerstmis met Belletjes

Te gekke Kerstmis bretels met belletjes voor een Kerstfeestje.

€4,95
Beschikbaar
← Keer terug naar de backoffice    MOMENTEEL ZIJN WIJ PER MAIL NIET TE BEREIKEN VOOR VRAGEN BEL NAAR 0299-425593 Verbergen