10x Roze nummer 1 helium ballonnen

Leuke roze 1ste Verjaardag Helium Latex Ballonnen met all over nummer 1 print (print kan iets afwijken van foto) Een must have voor een speciale eerste verjaardag. De ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen gevuld worden met helium of gewone lucht.

Lees meer...
Aantal: 1

Leuke roze 1ste Verjaardag Helium Latex Ballonnen met all over nummer 1 print (print kan iets afwijken van foto) Een must have voor een speciale eerste verjaardag. De ballonnen worden ongevuld geleverd en kunnen gevuld worden met helium of gewone lucht. Ballonnen gevuld met gewone lucht (met behulp van een ballonnenpomp) blijven dagen gevuld. Ballonnen gevuld met helium blijven ongeveer 10-15 uur in de lucht. Wilt u dat de ballonnen langer blijven zweven dan raden wij u aan om Hi-Float te gebruiken, een ballonnengel waarvan u een klein pompje in de ballon doet zodat de ballonnen dagen in de lucht blijven. 

Op zoek naar meer leuke versiering voor een speciale 1ste verjaardag ga dan naar: 1ste versiering meisje. We verkopen ook mooie versiering voor een speciale 1ste verjaardag voor een jongen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen